Pall Mall Deposit extension achieves planning consent

20 Sep 2016

Planning permission has been granted to refurbish and extend the Pall Mall Deposit, Barlby Road, W10.  While not listed, the buildings are considered local landmarks.  The site is owned by Workspace who currently offer a flexible rage of office and studio space within the existing structure.  

Although the buildings are in good condition and are well used there is an opportunity to improve the workspace, provide better quality common areas and enhance the café and landscape. 

The approved scheme includes retention and extension of the existing Pall Mall Deposit buildings and will provide high quality office and studio space offering much needed employment potential for the area.   Roof terraces and a communal landscaped courtyard will create a visually improved space for the neighbouring residential area.

Pall Mall Deposit

Share

Pall Mall Deposit extension achieves planning consent